צרבות ואומפרדקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

11/09/2011 | 12:04 | מאת: אלי

yשלום רב אני סובל מספר שנים מצרבות, כאב ברום הבטן(סרעפת) והחזר ושתי עקב בקע סרעפתי. תופעות אלה הן לא על בסיס קבוע ביום יום. זה קורה כל כמה חודשים למשך כשבוע ועובר. בשבוע הזה אני מטופל בכדורי גאסטרו 20 מ"ג פעמיים שלוש ביום. לפני מספר ימים קיבלתי מהרופא אומפרודקס 20 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים כנראה בגלל שכדור זה יש לו מגוון טיפולי רחב מאוד. בדיקת דם לחיידק שלילי. לצערי הרב יש לי תופעות לוואי המוזכרות גם בעלון התרופה כגון הרגשה לא טובה בבטן בחילה וגזים. שאלתי האם להפסיק את הטיפול או בגלל שתופעות לוואי אלה נסבלות להמשיך עד הסוף (10 ימים) בגלל אכותה של תרופה זאת המטפלת במגוון רחב של בעיות. אודה לתשלבתכם.

12/09/2011 | 13:14 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום אלי אתה בהחלט יכול להפסיק את התרופה כי היא גורמת לך תופעות לוואי לא נעימות אפשר לחזור לגסטרו 6אשר יעשה אותה העבודה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי