האם יש צרבת בגב? מאוד מוזר

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/12/2018 | 15:14 | מאת: ערן

בעבר היתה לי צרבת "רגילה", כלומר שורף בחזה ובטן העליונה כשאכלתי מאכלים מסויימים, כמו טיגונים או מתוקים. בחודשים האחרונים אני מרגיש את הכאבים האלה בגב (וגם בחזה). אני משער שאלה לא כאבי גב רגילים כי הם מופיעים אחרי אכילת מאכלים או שתיית משקאות מתוקים. יכול להיות שצרבת מקרינה לגב (בעיקר העליון)?

ערן שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לצרבת. במקרה שלך יש להתייעץ עם הרופא המטפל על מנת לבדוק את מקור הכאבים ואופן הטיפול בהם. בהצלחה! אורלי מנירב, דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי