רפלוקס.

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

29/08/2017 | 18:26 | מאת: שלום.

שלום רב, בן 40. לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת הדמיה (וקת), ושט, קיבה, תריסריון. (רנטגן בעזרת שתייה). עכב בעיות עיכול שונות, כגון בחילות, צריבה, כאב לאחר ארוחות ועוד. על פניו הפענוח נראה מבטיח, חוץ: מהדגם - רפלוקס. פעם ראשונה שנתקל בזה, מה זה אומר בדיוק, בקצרה? כמו כן היש משהו שניתן לעשות לריפוי כליל של התופעה? והאם יכול בעתיד להחמיר ו/או לחלופין להתרפות מעצמו? תודה מקרב לב על עזרתך.

שלום רב, מטרת פורום זה הנה לתת מענה תזונתי לאנשים שסובלים מצרבות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי