ביופסיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

13/10/2016 | 18:09 | מאת: פיני

שלום ד"ר להלן תשובות של ביופסיה ערמונית 1.prostate right lobe base core biopsy Prostatic adenocarcinoma Gleason score :6(3 3) Number of cores involved :2 out of 2 Presentsge of cores < 5%,5%. 2. Prostate right lobe middle core biopsy Prostatic adenocarcinoma Gleason score :6(3 3) Persantag of cores involved :<5%,70%. 3.prostate right lobe apex core biopsy Benign prostatic tissue. 4. Prostatic left lobe base core biopsy Prostatic adenocarcinoma Gleason score :6(3 3) Number of cores involved :1. Out of 2 Prestige of cores involved :5% 5. Prostatic left lobe middle core biopsy Benign prostatic tissue 6. Prostat left lobe apex core biopsy Benign prostatic tissue. הייתי מעוניין לדעת מהי המלצתך להמשך טיפול. או שלפי מצב זה יש אפשרות להישאר במעקב פעיל. האם עדיף ברכוטרפיה או ניתוח רובוטי? גילי הוא 55. מצב בריאות תקין. אודה מאד לתשובתך בברכת שנה טובה ומתוקה פיני

שלום פיני, תשובת הביופסיה אומרת שיש תאי סרטן שנראו ב-5 או 6 גלילים מהדגימות שנלקחו. בשביל החלטה לגבי מעקב או טיפול ואיזה טיפול צריך לקחת בחשבון גורמים נוספים חוץ מתשובת הביופסיה בלבד. אני ממליץ שתתייעץ עם אורולוג שמתמחה באורולוגיה אונקולוגית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית