שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

21/07/2016 | 08:04 | מאת: דוד

איזו סיבה יכולה לגרום לחסימה פתאומית של יציאת שתן. לאחר שנתיים בלי בעיה. לפני שנתיים היתה חסימה אחרי ניתוח עם הרדמה. מיד בתום הניתוח. 2 שבועןת. בן 76 מטופל באומניק. עם תאים התחלתיים של סרטן. אז קיבלתי טיפול קצר מועד של אנטי הורמון טסטוסטרון. ואז שום בעיה שנתיים. בארוע הזה עכשיו. לא נמצא דבר. לא בכליות לא חיידק. רק בצקת. מה יכולה להיות סיבה לפתאומיות. וכמה זמן נדרש עד שזה יסתדר לא קיבלתי כדור נוסף עכשיו חוץ מאומניק. עם קטטר כעת. רב תודות.

שלום דוד. בחלק מהאנשים שסובלים מהגדלת ערמונית שגורמת לחסימת מוצא השלפוחית נגרמת אצירת שתן למרות טיפול בתרופות כמו אומניק. במקרים כאלה הסיכוי לגמילה מקטטר הוא יחסית נמוך, ואם ניתן מבחינת הרקע הרפואי, אנחנו שוקלים אופציה ניתוחית. סוג הניתוח תלוי במספר גורמים וצריך להתייעץ על כך אישית עם האורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית