לחוצה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/05/2016 | 20:14 | מאת: אירה

שלום רב, אני בת 32 מטופלת בנוגדי דיכאון ויפאקס וכדורי הרגעה אלפרוקס. כנראה עקב שימוש בתרופות התחילה אצלי הפרשת חלב מהשדיים ושיבוש בווסת חודשית. כמו כן שחלות פוליציסטיות. עברתי 2 ניתוחים קיסריים. בזמן האחרון התחלתי לסבול בכאבי בטן תחתונה כאבים במתן שתן ותכיפות במתן שתן כאשר כמה פעמים זה היה מלווה בטיפות של דם על הנייר. בדיקת שתן סטיק יצאה תקינה. קיבלתי סדורל. אחרי יומיים הרגשתי הקלה והפסקתי את הכדורים. אך לאחר מספר ימים שוב תקפו אותי כאבים צריבה ותכיפות שמוקלים אחרי נטילת סדורל. שבוע הבא אמורה לבצע בדיקת שתן כללית ותרבית. לפי רופאת המשפחה מדובר בציסטיטיס. ואני ממש מבוהלת כי קראתי ששתן עם דם יכול להיות גם תסמין לגידול בשלפוחית השתן. אשמח לתשובתכם. תודה רבה חזור סקר יומי

שלום אירה. סרטן שלפוחית נדיר מאוד בגיל 30. לפי התסמינים שאת מתארת, הרבה יותר סביר שהדימום הקל היה קשור לדלקת של השלפוחית. עם זאת, הייתי עוקב אחרי זה, ואם זה חוזר, הייתי שוקל בירור, במיוחד אם את מעשנת.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית