כאב באשך השמאלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

28/12/2015 | 11:13 | מאת: ron

שלום ד"ר - מזה כשלושה חודשים יש לי כאב מתמשך באשך השמאלי בעיקר בעמידה ממושכת או הליכה ממושכת .בוצעו הבדיקות הבאות : US אשכים / US מפסעות / US דרכי השתן ללא ממצאים. מה יכול להיות הגורם ?? האם ישנה בדיקה נוספת שמומלץ לבצע ?? לעולם לא סבלתי מכאבים באשכים ולכן הנושא מדאיג אותי .

שלום רון, אני מניח שנבדקת ע"י רופא. אם בדיקת הרופא היא תקינה והבדיקות שהכרת כולן תקינות, מקור הכאבים אינו משהו שצריך להדאיג אותך. יכול להיות שהכאב מגיע משריר או עצב במפשעה.

08/10/2018 | 20:15 | מאת: יעקב דביר

איך מטפלים בכאב?? חוץ מלעצור את הפעילות, איך גורמים שהוא לא יבוא, אני לפני גיוס קרבי

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית