PSA 150

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/03/2011 | 18:38 | מאת: אודי

מאובחן מזה כשנה ערמונית stage 4 גרורות לעצמות פיזור נרחב מטופל זולודקס זומרה ועכשיו DES לאחר חודשים הפסקת קסודקס עליה של psa לאחר ירידה מרשימה מ 800 ל 20 בשלושה חודשים עליה מ 40 ל 150 את ה DES אני נוטל רק 10 ימים 2 מג ליום שואל מתי זה מתחיל להשפיע סדר גודל?

17/03/2011 | 10:36 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

שלום לך, יש טעם להמשיך בכך עוד זמן מה עד שקובעים שאין תגובה. יחד עם זאת קיימים גם קווי טיפול נוספים ובהם כימותראפיה מבוססת על תרופה בשל טקסוטר עם תגןבה מוכחת והארכת תוחלת חיים וכן טיפול חדש יותר בחומר הנקרא ארבירטרון. ממליץ לך מאוד להתייעץ על עניינים אלה עם אונקולוג. בהצלחה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית