שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/10/2015 | 14:32 | מאת: אוהד

אני בן 26, בשבועיים האחרונים יש לי דחיפות במתן שתן, כל חצי שעה בערך, ואני גם מרגיש ששורף לי בפין לאחר שאני עושה פיפי.. יש לי גם כאבים ולחצים בבטן.. עשיתי בדיקות דם, בדיקות שתן, אולטרה סאונד של הכליות ודרכי השתן - והכל נמצא תקין. אמנם בימים האחרונים המצב קצת השתפר, אבל עדיין שורף לי בפין.. בנוסף, ירד לי החשק המיני ואני מרגיש קצת כאבים/נפיחות בפין (בעיקר אחרי שאני מאונן). האם יש צורך ללכת לאורולוג כרגע? או לחכות עוד קצת כדי לראות אם המצב משתפר? בבדיקה אצל אורולוג הוא בודק לי את הפין פיזי? תודה

שלום אוהד. הסמפטומים הם כמו של דלקת בדרכי השתן, אבל אתה אומר שבדיקת השתן תקינה, אז זה לא מסתדר. לפעמים דלקת בשופכה יכולה להיות עם בדיקות שנראות תקינות. אני ממליץ לך לפנות לאורולוג עם כל התשובות של הבדיקות שכבר יש לך עד עכשיו.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית