טיפול בחום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

01/10/2015 | 23:30 | מאת: יחיאל

לאחר סדרות של טיפולים עם חיידק שחפת ולאחר מכן בכתוצאה מתופעות לוואי קשות החליטו שעלי לעבור טיפול עם מיתומאצין בחום. רציתי לשאול האם זה מסוכן? איך הטיפול נעשה? הרופא שלי בבאר שבע שלח אותי לעשות את הטיפול בחום בבית חולים ברזילי. מה אני צריך לעשות. חג סוכות שמח דוקטור.

שלום יחיאל. במהלך הטיפול מוכנס קטטר ודרכו מוזלף החומר, מיטומיצין לשלפוחית, תוך כדי חימום ל-42-45 מעלות. מעבר לאי נוחות שיכולה להיות קשורה בטיפול והתכווצות שלפוחית, והסיכויים לדלקות שקשורות בעובדה שמדובר בהכנסת מכשיר לשלפוחית, אין סיכונים יוצאי-דופן.

09/10/2015 | 20:55 | מאת: שאול שיינפלד

יחיאל שלום, טופלתי בברזילי ע"י דר קיסרי. רופא צנוע וענו ומדבר בגובה העיניים. הטיפול שעברתי נקרא יוניתרמיה ואני חושב שזה היה בטמפרטורה 45. אני כבר קרוב לחמש שנים אחרי הטיפול ואני נקי. ץפנה לדר קיסרי, הוא מאנץ...

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית