שטיפות בכיס השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

21/08/2015 | 23:41 | מאת: אמיל

לפני כחודש הוצא פוליפ סרטני מכיס השתן הגידול הסרטני היה קטן ולא התפשט. האורולוג שלח אותי לשטיפות בכיס השתן מאחר וזו הפעם השלישית תוך 5 שנים שנמצא פוליפ סרטני. איזה חומרים מכניסים לשטיפה יתכן FU5 או סקולודה?? איך אני יכול לדעת שיש לי את האנזים BPD שמגן עלי מ 2 החומרים הנ"ל תודה מראש

שלום אמיל. הטיפולים בשטיפות בשלפוחית מתחלקים לשני סוגים. 1. שטיפות עם BCG שהוא חיידק מוחלש. 2. שטיפות עם כמותרפיה, הנפוצה היא מיטומיצין, לא הכמותרפיות שאתה הזכרת.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית