זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

31/01/2011 | 00:21 | מאת: ק מהדרום

אני כבן 52 לאחרונה כאשר אני מקיים יחסי מין גילתי שיוצא לי גם עם הזרע אשמח אם תענה לשאלתי תודה

31/01/2011 | 06:10 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

שלום לך ק מהדרום, אני מניח שהתכוונת שיוצא לך דם בזרע. מדובר בתופעה שכיחה ובדרך כלל חסרת משמעות בעיקר בקרב צעירים. יחד עם זאת, במקרים נדירים מאוד, אצל גברים מבוגרים יותר, הדבר עלול להעיד על גידול בערמונית. האם נבדקת אצל אורולוג? אני ממליץ לך ללכת להיבדק. בברכה, ד"ר דן ליבוביץ

31/01/2011 | 08:56 | מאת: ק מהדרום

בוקר טוב לך אני הזמנתי תור לאורולוג השאלה הנוספת שלי היא מה הכוונה שלך גידול איזה גידול ? והאים החברה שלי צריכה לאיבדק אצל רופא בעקבות הבעיה שלי ? אני מאוד מודה לך על יתיחסותך לפנייתי

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית