רגישות יתר וכאבים בקצה האיבר (העטרה)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

09/04/2020 | 18:08 | מאת: טייסון

שלום רב, בן 19, לפני כשנה עברתי ניתוח ע ש נסביט לתיקון עקמת פין מולדת שעברה בהצלחה. (במהלך הניתוח הוכנס קטטר) מרגע ההחלמה מהניתוח, אני מתמודד עם קושי שמעולם לא חוויתי לפני הניתוח- רגישות יתר עד כדי כאב באיזור העטרה של האיבר וקצת מתחתיה. בזמן זקפה ואוננות הרגישות והכאבים גורמים לתחושת אי נעימות מוחלטת, אך לאחר גמירה האיזור נהיה רגיש פי 2 ממה שהיה לפני! לרוב גם במתן שתן שלאחר הגמירה ישנה צריבה בקצה האיבר וסוג של דילאיי של כמה שניות עד שהשתן יוצא, כמו עיכוב מסויים. לעיתים רחוקות גם יש בלי שום קשר צריבה במתן שתן. (לכן הזכרתי את הקטטר בהתחלה) לאחר שפניתי לביקורת אצל המנתח, הוא בישר לי שאינו מכיר את התופעה ואולי זה עניין שעם הזמן יחלוף, אך אני בכלל לא רגוע שכן הרגישות יתר הזאת בקצה האיבר תהיה מאוד בעייתית בעתיד בכל מיני סיטואציות מיניות שאגיע אליהן (האיזור רגיש עד כדי כך שקשה לגעת שם) אני אובד עצות.. האם תוכל לעזור/להכווין אותי מהי הבעיה?

שלום טייסון. השאלה היא לא בנושא הפורום הזה שעוסק במחלות סרטן של מערכת השתן.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית