חשד לrcc ייתכן chromophobe type

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

04/03/2019 | 20:48 | מאת: קורין

הכליות תקינות בגודל ובמיקום, מרכזות סימטריות, ללא הידרונפרוזיס. ציסטות קורטיקליות פשוטות דו"צ. בדומה לבדיקה קודמת, באספקט חיצוני עליון של כליה שמאלית ניראה ממצא קורטיקלי בצפיפות זהה לפרנכימת הכליה בסריקה ללא הזרקה, כ33 hu, אשר מקבל האדרה הדרגתית לאחר הזרקה ונמדד 64 hu, בשלב הנפרוגרפי. מימדיו כ1.9*2.5 ס"מ. אין לשלול rcc (ייתכן chromophobe type)

04/03/2019 | 20:51 | מאת: קורין

אשמח להסבר לבדיקת הסיטי, האם זה סרטן הכליות? באיזה דרגה? מה הטיפול? זה וודאי לפי הבדיקה או שעדיין לא? תודה,

שלום קורין. צריך לראות את הסיטי כדי לדעת. לא מספיק לקרוא את החלק שבחרת לצטט מהפיענוח. לפי מה שהבאת - הרדיולוג המפענח לא מתחייב אבל גם לא שולל סרטן כליה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית