מצבי האונקולוגי היום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

19/05/2018 | 00:02 | מאת: אמיר

בן 63 בריא ללא מחלות רקע. לא מעשן. עושה ספורט הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות. רמת כולסטרול כללית גבולית בסביבות 220 .אין סכרת. לפני 8 שנים התגלה סרטן הערמונית ממוקד גליסון 3+4 לא עבר את הקופסיاת עברתי ניתוח רדיקאלי של הערמונית. ולאחר כשנה בגלל כישלון ביוכמי psa 0.24 קיבלתי 33הקרנות וזריקות לוקרין ומאז psa 0.004 מרגיש טוב מה דעתכם מנסיונכם האדיר לגבי מצבי הכללי מעוניין לעזור לייזר בחזה להסרת שערות האם מותר או אסור. תודה ושבת שלום

שלום אמיר. ניסיוני האדיר אינו כולל טיפולי לייזר להסרת שערות בחזה. אני לא מכיר התוויית נגד לטיפול הזה, אבל תתייעץ עם האונקולוג המטפל ועם מי שמציע לך את הטיפול.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית