p s a גבוה מאוד ....................

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

04/05/2018 | 11:13 | מאת: סמי

לפני מספר שנים גילו אצלי סימני סרטן בשלפוחית השתן ובערמונית אני עושה כל הזמן ביופסיות של הערמונית וציסטוסקופיות. pet ועוד..... לפני שנה חודשים לאחר בדיקת הציסטוסקופיה ה-p s a קפץ מ- 8 ל- 23 הרופא טען שאולי יש דלקת בערמונית . קיבלתי אנטיביוטיקה אך ה p s a נשאר מאוד גבוהה. מה סיבה שה psa נשאר מאוד גבוה . שאלתי את הרופאים אך אין להם תשובה ת ו ד ה

שלום סמי. PSA גבוה יכול להיות בגלל סרטן ערמונית אבל גם בגלל הגדלה שפירה של הערמונית, דלקת בערמונית, ופעולות רפואיות כמו ציסטוסקופיה או ביופסיית ערמונית.

06/05/2018 | 19:40 | מאת: סמי

,תודה על התשובה. אודה לך מאוד באם תייעץ לי מה לעשות ולמי לפנות לאחר כל כך הרבה בדיקות שעשיתי (ראה פירוט הבדיקותי בפניה שלי אליך מ-6.5.2018)

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית