כריתת כליה - ממצא חשוד כממאיר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

10/04/2018 | 00:43 | מאת: סמי

אני בן 63 והתגלה אצלי ממצא שחשוד כ-RCC בגודל של 10 מ"מ. המליצו לכרות את הממצא ולא לקחת ביופסיה (עקב פיזור הגידול?). אני משתמש שנים בקנאביס רפואי לכאבי גב עצביים על בסיס יום יומי . האם מיד אחרי הניתוח אני יכול להמשיך או שזה עלול להזיק ולגרום לזיהומים או להחלמה איטית יותר עקב השפעה שלילית על מערכת החיסון. מבחינה נפשית אני בטוח שזה יסייע לי לעבור תקופה ללא כאבים וללא צורך במשככי כאבים שלהם תופעות לוואי רבות ולא רצויות . הניתוח המתוכנן הוא זעיר פולשני (לאפ,) .

שלום סמי, לגבי שאלתך - אתה צריך להפנות אותה לרופא שמספק לך את המרשם עבור הקנאביס, בגלל שהוא מבין יותר טוב ממני בהשפעות שלו. מרפאת כאב או רופא כאב אלה גם אפשרויות טובות למקור לתשובה לשאלותיך. בהצלחה בניתוח!

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית