מה קורה איתי המוח מרוקן מחשבות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

09/03/2018 | 17:55 | מאת: איציק

בן 60 חולה בראומטית ארטריטיס ברקע צינתור לב כיום מיוצב בריאותית פעיל קצת בהליכות בשנה האחרונה איבדתי כל חשק למין זאת אומרת אפילו פנטזיה ולראות סרטיי סקס עשיתי בדיקת טוסטרון תקין וגם מבחינת פיזיולוגית המערכת עובד תקינה אם אני מקיים פעם בשנה יש זיקפה מלאה דיברתי עם הרופאה אמרה תיקח ויאגרה מה קשור ויאגרה לזה שבראש איבדתי חשק מיני ולמה ולמי לפנות תודה

שלום איציק, יש עוד סיבות שיכולות לגרום לירידה בחשק המיני חוץ מטסטוסטרון נמוך. לדוגמא: דיכאון, לחץ נפשי, חוסר בשינה, מחלות כרוניות, תופעות לוואי של תרופות... הויאגרה עוזרת להשיג זקפה בגירוי יחסית נמוך. עדיין יש צורך בחשק ובגירוי. אני מאמין שבדברים האלה כדאי לנסות. תראה אם זה עוזר לך.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית