כדורים שלא עוזרים מה לעשות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/10/2016 | 13:10 | מאת: ורד ירושלמי

היי, שמי ורד ואני בת 34 "מאובחנת" בתת תפקוד בלוטת התריס" מבדיקת דם האחרונה שעשיתי הערכים הינם: פתח בדיקה סגור בדיקה TSH >150.000 mIU/L בעקרון אני אמרוה לקחת את הכדורים שנקראים "סינתרואיד" 150 מ"ג ביום. אך הם עושים לי ממש רע ובחילות ולכן אני פשוט לא לוקחת. אשמח לעזרה מה עושים אני ממש מיואש מרגישה חולשה ועייפות חוסר מצב רוח כל הזמן!!! תודה רבה

שלום רב, התופעות שיש לך נובעות מתת פעילות הבלוטה ואת חייבת טיפול. יש לפנות בהקדם לאנדוקרינולוג שיאזן אותך עם טיפול חליפי. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)