האם יש קשר בין חוסר פעילות גופנית ל tsh גבוה?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/07/2016 | 21:38 | מאת: תהילה

בת 33,ללא פעילות גופנית בכלל..עובדת במשרד..כל היום בישיבה..לפני כשנה בלוטת תריס תקינה הייתי פעילה יותר ,הייתי רצה כל יום .,כיום גבוהה 5.06 T4- 13.8 האם יש קשר בין חוסר הפעילות גופנית לעלייה? תודה רבה

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לפנות לאנדוקרינולוג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)