שאלה לגבי חומר ניגודי המכיל יוד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/09/2020 | 14:10 | מאת: חומר ניגודי לצורך בדיקת ct

שלום.עברתי כריתה חלקית של בלוטת התריס לפני יותר מעשר שנים.עכשיו אני צריכה לעשות בדיקת ct באגן.לצורך זה צריך לשתות לפני הבדיקה חומר ניגודי שמכיל יוד.האם זה תקין?

שלום רב, אין כל בעיה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)