זרירות תירוגן וזריקה ביולוגית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/09/2020 | 21:58 | מאת: אירית

לפני שנה ן3 חודשים כברתי כריתה מלאה של הבלוטה לאחר גידול סרטני פופלארי עברתי חודשיים אחרי הניתוח טיפול ביוד 100 מק יום ראשון ושני אמטרה לקבל זריקות תרוגן לבדיקת tsh אני גם חולה במחלה אוטואימונית ומקבלת זריקה ביולוגית אקטמרה האם ביום ראשון אוכל לקבל את 2 הזריקות באותו יום זריקה ביולוגית מקבלת פעם בשבוע ביום קבוע אשמח להכוונה

שלום רב, למיטב ידיעתי אין כל בעיה אך יש להיוועץ באנדוקרינולוג המטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)