US של הצוואר לאחר כריתה של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/07/2020 | 00:59 | מאת: משה

שלום רב, עברתי 2 ניתוחים לפני 19 שנה של בלוטת התריס בגלל השימוטו. תוצאות US שביצעתי לאחרונה הן: בלוטת התריס נכרתה במיטת הניתוח מימין נוזל תת הדי הווסקולרי 3 מ"מ ללא ממצא חריג במיטת הניתוח משמאל לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים. אני בלחץ האם מדובר בממצא סרטני ? האם אני צריך לדאוג מהממצאים האלו ?

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. ממליץ מעקב אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)