גירוי בתעלת נחיר ימין וגרון

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/01/2020 | 15:20 | מאת: נועה

שלום, לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש לא טוב באיזור הקיבה, יש לי קיבה קצת רגישה למאכלים מסויימים אבל הפעם כנראה קרה שם משהו...הרופא משפחה שלח אותי לכמה בדיקות ואני כרגע בודקת..אבל בנוסף יש לי תופעה כשאני אוכלת אחרי זה אני מרגישה פתאום נפיחות בנחיר ימין וגירוי בצד ימין של הגרון. קרה כמה פעמים שאכלתי ואחרי שהאוכל ירד הרגשתי כאילו הוא נתקע בצד ימין או משהו כזה..חשבתי שזה אולי אבני שקדים שיש לי מדי פעם אבל הא.א.ג שהלכתי אליו אמר שהוא לא רואה שום דבר שאמור להפריע. הלכתי לא.א.ג גרון נוסף לשלול GRED והוא באמת הכניס לי סיב אופטי לאף ואמר שאין לי רפלקוס. אמר שהגרון נתקע תקין ואין שום דבר מוזר..בנוסף שלח אותי לUS בלוטת המגן - תירואיד וגם צוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר. אני לא מבינה איך זה קשור, אתה יכול אולי להסביר לי? אני מאוד מוטרדת ולא יודעת מה לעשות..לפעמים זה ממש מציק ממש הרגשת כאילו יש לי שק בצד ימין שמציק בבליעה ונשימה..ולפעמים זה ממש ממש לא מורגש. מה שכן בשכיבה ואחרי שינה זה לא מטריד אותי כלל..

29/01/2020 | 15:48 | מאת: נועה

אני רק אציין שמהיום שהתחלתי להרגיש לא טוב לא אכלתי מאכלים שאמורים להעלות רמת חומציות, רק ירקות פירות שלא מעלים חומציות, כוסמת..מרק כתום+ ירוק.. בלי קפאין ומוצרי חלב ובכל זאת אני מרגישה את המצב הזה. אם א.א.ג שלל רפלקוס אז מה זה יכול להיות?

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לפנות לרופא אאג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, כאמור הנושא אינו בתחום הפורום. בהצלחה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)