בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/11/2019 | 16:17 | מאת: מורן

היי, לפני כשלושה וחצי חודשים התנפחו לי בלוטות הלימפה בצוואר. בתחילה בת ימין ולאחר מכן בשמאל וכעת בשני צדי בית השחי. לאחרונה ביצעתי בדיקת fna ולכן התשובה. האם שולל לחלוטין תאים ממאירים? האם לדעתך כדאי לעשות ביופסיה?

שלום רב, לצערי לא רואה תשובה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

19/11/2019 | 22:03 | מאת: מורן

סליחה, מצרפת שוב ולמען הסר ספק אצטט כאן מה שכתוב: ״בניקור בלוטת לימפה בצוואר ימין רמה 2התקבלו אלמנטים לימפמטים רבים הכוללים לימפוציטים ופרולימפוציטים לימפובליסטים והיסטציטים. לא נראו תאים ממאירים. יכול להתאים לקשר לימפה תגובתי״.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)