כריתת אדנומה ובלוטת פראתירואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/08/2019 | 13:06 | מאת: אריאלה

2/8/2019 עברתי כריתת בלוטה פראתירואיד ואדנומה, וזאת אחרי התקף אבנים בכליות, בנוסף מזה זמן רב יש כאבי בעצמות הרגליים במיוחד מהברך ומטה, אומנם אני 5 ימים אחרי הניתוח ועדיין סובלת מהכאבים, האם הכאבים אמורים לעבור?תודה

שלום רב. כמובן שיש לתת לזה הרבה זמן. נא לפנות לאנדוקרינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)