קשיי הליכה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

01/02/2014 | 15:30 | מאת: מרים

שלום רב, אמי בת 87 עברה 2 ניתוחי החלפת מפרק(ברך). בהפרש של שנתיים. הכל היה בסדר רק אחרי הניתוח השני היא נפלה בבית החולים וקיבלנ מכה חזקה בגב שהגבילה לה את התנועה . היא עברה טיפולי פזיוטרפיה ודיקור סיני, ומה לא ניסינו . היא מתלוננת שקשה לה ללכת כל הזמן.(הולכת עם הליכון) וקשה לה לרדת לשכיבה במיטה וקימה מהמיטה. שאלתי היא האם זה עקב הנפילה ומה אפשר לעשות כדי להקל עליה. אין לה כאבים ברגלים.

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות וחוות דעת באורטופדיה ניתנות לאחר היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בצילומים בדיקות הדמיה, מומלץ יעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים