ציסטה ע"ש בייקר בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/07/2017 | 21:35 | מאת: שיקה

כתבתי לך ב-5.6.17 שאני סובל מכאבים בברך , בצד האחורי , ומכאבים בשריר בשוק , מתחת לברך , מאחור. פרטים נוספים במכתבי אז. ענית לי ב- 20.6.17 שאם יש כאבים , אז הטיפול הנחוץ הינו טיפול בגורם הציסטה. 1. האם אתה יכול לפרט מהו טיפול בגורם הציסטה. 2. בינתיים קיבלתי תוצאות של דופלר ורידים . "מערכת שטחית : אין עדות לפקקת. הודגמה אי ספיקת מסתמי הוריד ספנה הגדולה בגובה השוק". האם תשובה זו עוזרת באיתור הבעיה שלי. 3. התחלתי בשבוע האחרון בטיפול עם בי-קיור לייזר , האם לדעתך זה יכול לעזור במקרה שלי. תודה

שלום רב יעוצים וירטואליים אינם מחליפים יעוצים רפואיים, אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי לשם אבחון בעיתך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים