החלפת ברך - האם זו אופציה?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/03/2017 | 14:27 | מאת: מיקי

שלום רב, לפני כ-9 חודשים עברתי ארתרוסקופיה בשל קרע במניסקוס, כאשר במהלך הפעולה המנתח ראה שחלק מהסחוס התחתון נתלש והמנתח שייף אותו אך נשאר לי אזור קטן ללא סחוס. מאז הכאבים תמידיים. אני לא יכולה ללכת יותר מחמש דקות בלי שאתחיל לצלוע, כל התרופות נוגדות הדלקת שקיבלתי לא עזרו, גם לא זריקת PRP וגם לא נטילת ארטריל. אני מוגבלת בכל פעולה, אך יש לציין כי הכאבים באים והולכים. לעיתים זו רק תחושה לא נעימה ולעיתים מדובר בכאב בלתי נסבל. יש לציין שאני בת 42. האם יש לשקול החלפת מפרק? כל המכרים שלי טוענים שלא יתכן שאסבול כך...

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך יש טיפולים שונים שניתן לשקול כגון הזרוקת לש אורטוקין או הזרקות של תאי גזע ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים