דומיננטיות מעורבת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/02/2013 | 12:38 | מאת: אורית

שלום רב, בני בן 4, וגם אנחנו וגם הגננת הבחנו בדומנינטיות מעורבת אצלו, הוא מצייר ביד ימין אבל מתעקש לגזור רק ביד שמאל, הוא אוכל לפעמים ביד ימין לפעמים בשמאל, הוא בועט בכדור אך ורק ברגל שמאל. כמו כן הוא צובע משטחים בצורה מאד חזקה ממש חורט בדף, אבל כשהוא מתבקש לצייר צורה למשל הוא מצייר בקו מאד עדין והססני. האם זה נקרא דומיננטיות מעורבת והאם יש צורך באבחון ובריפוי בעיסוק?

שלום, יתכן ויש דומיננטיות מעורבת. כדאי לעבור הערכה של רפוי בעיסוק, גם לגבי הדומיננטיות וגם לגבי הבדלי הוויסות במהלך ציור. אפשר גם לשקול חוג של ספורט טיפולי. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים