יש קשר בין wii לטיקים?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/02/2011 | 22:22 | מאת: דנידין

האם יש קשר בין משחק ב-wii לבין טיקים בעיניים ובפנים? האם בילד בגיל היסודי שיש לו מדי פעם תקופות של טיקים כאלה, משחק בwii יכול לעורר אותם או להגבירם?

שלום, משחק הווי לא גורם לטיקים, אך ידוע שאם יש למישהו נטיה לטיקים, אז הטיקים עלולים להחמיר דווקא בזמן רגיעה/ מנוחה, או לחילופין בזמן מתח/ לחץ. אם משחק הווי משרה על הבן שלך מתח או רגיעה- זה עלול להחמיר נקודתית את הטיקים בזמן המשחק, אבל כמובן לא לגרום לתופעת הטיקים עצמה או להחמרה שלה. אפשר לתת לו להמשיך ולשחק בווי ללא חשש. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים