פיגור שכלי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

12/02/2011 | 11:12 | מאת: אני

היי, אני יוצאת עם מישהו רגיל לחלוטין אבל אחותו היא בעלת פיגור שכלי האם קיים סיכון שבמידה ונתחתן ונביא ילדים הם גם יהיו בעליי פיגור? אני ממש פוחדת מזה מה לעשות???

שלום, לכל זוג שעומד להביא ילדים לעולם מומלץ לפנות ליעוץ גנטי, עוד לפני שנכנסים להריון, ובמיוחד אם יש פיגור שיכלי במשפחה. יועץ גנטי ישאל הרבה שאלות ויברר את כל הפרטים, ואז יוכל להגיד לכם מה הסכוי לפיגור אצל התינוק ואילו בדיקות עליכם לבצע לפני ההריון ובמהלכו. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים