רעד ברגל ימין לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/02/2011 | 20:43 | מאת: אמאלה

שלום רב, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מחליפה לבן שלי טיטול, רגל ימין שלו רועדת מעט, מין רטט שכזה. התופעה חזרה מס' פעמים ואף אמא שלי העירה את תשומת ליבי כאשר החזיקה אותו (מבלי להחליף לו). מה זה יכול להיות?

שלום, הרעד ברגל יכול להיות פיסיולוגי, כלומר נורמלי ולא סימן של מחלה. אך כדי לוודא זאת יש צורך שרופא-ילדים או נוירולוג-ילדים ידבר איתכם ויבדוק את התינוק, כדי לשלול בעיה נוירולוגית. בברכה

28/10/2011 | 18:27 | מאת: נטלי

שלום יש לי ילד מקסים בן חודשים לאחרונה אני שמתי לב שיש לו רעד ברגל שמאל מספר פעמים ביום וגם ביד שמאל מה עושים???אני נורא דואגת זה ממש כמו רטט

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים