אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

08/07/2012 | 07:42 | מאת: רחל

הבן השני שלי נולד וסבל ממצוקה נשימתית מייד עם היוולדו הוא לא נשם ולא בכה לא היתה רופאת ילדים במחלקה ואף אחד לא ידע מה לעשות האחות עשתה לו עיסויים והרימה טלפון לקרוא לרופאה לקח כמה דקות עד שהיגיעה דקות ארוכות ושקטות שאני מעורפלת חצי ישנה ואמא שלי איתם שואלת בחרדה למה הוא בוכה עד שהרופאה הגיעה סוף סוף עבר החייאה עם אמבו וקיבל זריקת נרקן הסבירו לי שהוא נולד מסומם מהפתדין ובגלל זה לא נשם כי קיבלתי פתדין סמוך מאוד ללידה (היגעתי עם פתיחה של 8 צוואר מחוק 80% ) אציין שכרגע נעם בן שנתים וחציילד מקסים אך חריג במידה מסויימת הגננות שלו מתלוננות מאז היותו בן שנה על ריחוף חוסר הקשבה מסוגר עם עצמו לא ממש מתעניין בסביבה ולא כמו כל הילדים כרגע אני פונה איתו להתפתחות הילד דיי באיחור צריך לבקש ממנו כל דבר 10 פעמים הוא לא קשוב לא משתף יכול לשבת שעות עם עצמו ואמא שלי חושבת שיש קשר ישיר בין הבעיות הללו ולזמן שלא נשם....מה עליי לעשות? יש לציין שעם כל זה נעם ילד חכם

רחל שלום, טוב מאד שאת פונה עם הבן שלך למכון להתפתחות הילד. שם הוא יעבור הערכה כוללת ויקבל מענה לצרכיו. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים