רטלין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/05/2011 | 10:02 | מאת: סילבי

שלום רב, בתי בת חמש ו 11 חודשים, כיום לוקחת רטלין 10 מ"ג חצי כדור לפני שיעורים ( הוראה מתקנת ) לגן היא לא לקוחת העניין הוא שהשיעור ב 15:30 ואת הכדור היא לוקחת ב 14:45 ובכל פעם היא מתעוררת בלילה בסביבות 1-2 לפנות בוקר ולא מצליחה להרדם כ 3 -4 שעות. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את ההתעוררויות האלה , אין ביכולתנו להעביר את השיעורים לבוקר והיא ההולכת פעמיים בשבוע. בנוסף האם ניתן לתת לה חצי כדור בבוקר וחצי כדור אחר הצהריים תודה רבה.

סילבי שלום, הריטלין שנלקח ב-14:45 משפיע למשך כ-4-5 שעות, כך שלא סביר שזה מה שגורם להתעוררות באמצע הלילה (כ-6-7 שעות לאחר שהשפעתו אמורה לפוג). האם בטוח שהיא מתעוררת רק בימים שנוטלת ריטלין בצהרים?. אם כן, תנסו לתת 7.5 מ"ג (שלושת-רבעי כדור). בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים