תינוקת הן 4 חודשים שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

13/06/2020 | 09:38 | מאת: נילי

שלום דר יש לי תינוקת בת 4 חודשים מעבר לזה שהיא מאוד תזוזתית שמתי לב שיש לה פעמיים שעושה תנועה כזאת עם שתי היידים לכיוון החזה ועם אגרופים בצורה חדה זה לא חוזר על עצמו באותו רגע שוב ושוב אבל עושה את זה כל קצת זמן כמו שמישהו בא להביא חיבוק ואוסף את הידיים רק במהירות ועם אגרופים האם תקין?

נילי שלום, אני לא בטוחה לאילו תנועות את מתכוונת, אך אני חוששת שאולי מדובר בסוג של אפילפסיה מסוג infantile spasm. פנו כבר מחר לרופא הילדים שלכם, יתכן שיש צורך ב-EEG דחוף. אם תצליחי לצלם סירטונים של התנועות כדי להראות לרופא - מה טוב. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים