טרוקליטיס לתינוק שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/05/2020 | 21:30 | מאת: אלין

היי דר האם הטיית צד עלולה להשפיע על מיקוד מבט? ואם כן זה מגיע בתנוחות מסוימות או בכל תנוחה יכול להיות קושי? תודה מראש:)

אלין שלום, הטיית הראש עלולה להיגרם בגלל הפרעת מיקוד או פזילה סמויה, וגם להשפיע על הראייה. אינני יודעת אם רק בתנוחות מסוימות או בכל תנוחה, אבל תינוק או ילד עם טורטיקוליס צריך לעבור בדיקת רופא עיניים כחלק מההערכה הרפואית. ברוב המקרים אין בעיה עינית או גופנית, והטורטיקוליס חולף עם פיסיותרפיה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים