מיקוד מבט של תינוק ....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/04/2020 | 04:14 | מאת: בר

היי דר התינוק שלי מגיל לידה מיקד מבט והסתכל עליי. היום הוא בן 6 שבועות ורק בגלל שקראתי על התפחות הילד התחלתי להסתכל על המבטים והמיקוד שלו הוא כן ממקד מבט אבל לא תמיד ולא להרבה זמן ולפעמיים מסיט אותו אציין שהוא עוקב אחרי ואחרי חפצים יפה. נגיד בהאכלה הוא מביט בי יפה אבל לא כל זמן האכלה מסתכל מבלי להסיט מבט בכלל רבע שעה זה נראה לי תקים שתינוק לא יסתכל לי רק בעיניים במשך זמן רב האם אני טועה? יש פה עניין עם מיקוד מבט והתבוננות שעדיין אני לא מבינה אם בגדר הנורמה לגילו או לא. אשמח לקבל קצת הסבר בנושא תודה

בר שלום, לא הבנתי את שאלתך, אנא מקדי מה לא הבנת לגבי מיקוד מבט. בנוסף, האם יש מצבים שבהם את או מישהו ממשפחתך או מכרייך ממקדת מבט על חפץ או על פנים של מישהו אחר למשך רבע שעה רצוף, חוץ מאשר בזמן צפייה בטלויזיה? בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים