התקפים של איבוד טונוס בילד בן שנה ו3 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/03/2020 | 08:45 | מאת: לובה

שלום רב, ילד שלי בן שנה ו 3 חודשים, מזה 4 חודשים יש לו התקפים של איבוד טונוס. נעשה בירור מקיף כולל mri, eeg וידיאו, בירור מטבולי, ניקור מותני ל נוירוטרנסימטורים. כל הבדיקות תקינות. התפתחות תקינה אפילו מעבר לגיל. נאמר לנו שכנראה זה התנהגותי ויחלוף עם הזמן. אל אני עדיין מוטרדת אם לא מפספסים משהו. אשמח לייעוץ

לובה שלום, יש לי שאלות רבות לגבי הילד שלך ולגבי האירועים עצמם. עשיתם בירור מקיף, אך יתכן שמקור האירועים הוא לא נוירולוגי. אני מבינה שאת מוטרדת, אבל מאחר וחסר לי מידע רב - אני לא יכולה לייעץ לך במסגרת הפורום. בברכה

20/03/2020 | 21:13 | מאת: לובה

איך אפשר לפנות לייעוץ שלא במסגרת הפורום

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים