Eeg לתינוקת בת שנה בעקבית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/12/2019 | 12:28 | מאת: Eeg

היי .. הבת שלי בת שנה בעקבות מעין טיקים עם הראש הרופא הפנה אותנו לבדיקתeeg ונירולןג שעדיין לא פגשנו הלכנו לעשות לה בדיקתeeg אך הילדה פתאום התעוררה אחרי 10 דקות מרגע שהתחילה הבדיקה הרם זה מספיק? לפיענוח? אשמח לתשובה תודה רבה

שלום, מה כוונה "טיקים בראש"? אם יש תנועות לא רצוניות חוזרות, כדאי מאד לנסות לתעד אותן בסירטונים. יתכן שמדובר בטיקים, אבל צריך לשלול שמדובר בפרכוסים (אפילפסיה). EEG של 10 דקות הוא קצר מדי. אם במקרה יראו של פעילות לא תקינה אז זה מספיק. אבל אם עשר הדקות ידגימו פעילות חשמלית תקינה, יהיה צורך לחזור על האא"ג. כדאי שתראו נוירולוג בהקדם. בברכה

11/12/2019 | 18:05 | מאת: בת שנה

זה יותר בכיוון לתנועה לא רצונית היא עושה את זה כמה פעמים ביום לשנייה ממש וזהו.. לצערי אני לא מצליחה לתפוס אותה בוודיאו

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים