כאב ראש אחורי ילד בן 5

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/09/2019 | 15:53 | מאת: אנא

שלום, שמתי לב שבני חווה כאבי ראש חדים, ממוקדים וקצרים בעת שינויי לחץ אויר בטיסות ו/או לאחר שינה. הוא שולל שכואב לו באוזניים. זה קרה פעמים בודדות במהלך השנה האחרונה. הכאב הוא בראש מאחור,בגובה העיניים לערך ובעת שינוי לחץ אויר תוקף מיידי ומרפה אחרי חצי דקה בערך. Eeg תקין. יש מה לעשות בנידון? תודה

שלום, חסר לי מידע על סוג הכאב, תופעות נילוות, רקע בריאותי ומשפחתי, ובדיקה נוירולוגית. אני מציעה שתפנו לרופא הילדים שלכם, כולל מדידת דופק ולחץ דם ובדיקת רופא עיניים. בברכה

11/09/2019 | 08:33 | מאת: אנא

צודקת. בריא לחלוטין. Eeg תקין וגם לחץ תוך גולגלתי בבדיקת עיניים.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים