כאבים חזקים בראש ובצוואר לילדה בת 18

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

29/08/2019 | 19:35 | מאת: רונה

שלום איילת, ביתי בת ה18 מתלוננת כבר שבוע על כאבי ראש וצוואר היא טוענת שהיא מרגישה כאבי צוואר בצד השמאלי המקרין לצד השמאלי של הראש, דבר שגרם לה גם לבחילות היא הלכה לרופא משפחה והלחץ דם שלה היה נמוך והוא טען שמדובר במגרנות היא טוענת שהכאבים שהיא מרגישה הם כמו כאבים של צוואר תפוס כשהיא נוגעת בצוואר הוא כואב לה ומשפיע על הראש האם באמת כאבי צוואר יכולים להגרם עקב מגרנות? אשמח לדעת יותר, תודה מראש

01/09/2019 | 21:41 | מאת: ד"ר אילת הלוי

רונה שלום, מיגרנה לא כוללת כאב בצוואר. אמנם חסר מידע רב, אך לפי מה שתיארת, לא שנמע לי שמדובר במיגרנה, אלא נשמע יותר שלבתך יש כאב שמקורו בשרירים או בחוליות של הצוואר, והוא קורן לכיוון הראש. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים