שאלה לרופאה לגבי בני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/08/2019 | 09:30 | מאת: מירי

היי דר בני בן 14 שנים סובל מידי פעם מכאבי עניים ואז זה מתחיל כאבי ראש ועובר לבד לקחתי אותו לרופא עניים הבדיקה תקינה כולל קרקעית העין ושלשום הייתי אצל נורולוג סיפרתי לנורולוג שהסבתא זאת אומרת אמא שלי רבה אים שכנה ואמא התמוטטה והילד ראה את זה ונלחץ לאחר בדיקה נורולוגית הרופאה אמר שהבדיקה תקינה לגמרי לגמרי ואמר לעשות רכיבת סוסית ושחייה בבריכה והוא אמר שהילד בלחץ ושאלתי היא שכחתי להגיד לו שלפני שבועיים הילד התלונן שיש לו כמו צמרמוררת בראש אולי נימול ועבר לבד האים גם זה קשור ללחץ ????

מירי שלום, לגבי הנימול/צמרמורת: אני לא יודעת להגיד מה המשמעות התופעה, אך מאחר וזו הייתה תופעה חד פעמית שלא חזרה - נראה לי שאין טעם לדאוג בגללה. לגבי הלחץ: פנו בהקדם לפסיכולוג של ילדים ונוער שמומחה לטיפול בחרדה. רכיבה טיפולית ושחייה טיפולית הן לא תחליף לטיפול פסיכולוגי מכוון לחרדה. בברכה

29/08/2019 | 00:20 | מאת: מירי

היי תודה רבה אל תשובתך אני מאמינה שהנורולוג שהייתי אצלו הוא מאוד מומחה וזה סך הכול בעיה רגשית ולא חושבת שזה דיכאון כי הילד מתפקד כמו שצריך ואני בתור אמא אים הייתי רואה דיכאון חז וחלילה הייתי לוקחת אותו

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים