תוצאות בדיקת mri לילד שלי בן שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

21/07/2019 | 20:31 | מאת: לידור

היי ערב טוב הבן שלי בן שנה ועשרה חודשים מאובחן ע"י התפתחות הילד כמעוכב התפתחותי רב תחומי הוא עדיין לא הולך לא ממלמל ולא מדבר הנוירולג ביקש מאיתנו לבצע mri ראש אשמח אם תוכלי לעזור לי בפענוח

21/07/2019 | 20:48 | מאת: לידור

ערב טוב בני בן השנה ותשעה חודשים מאובחן מעוכב התפתחותי רב תחומי הוא לא הולך וגם לא מדבר ועוד כמה דברים נוספים הנוירולג ביקש לבצע בדיקתmri אשמח אם תוכלי לפענח את התוצאה שדי מלחיצה אותי תוצאה שינויים ציסטיים פשוטים בפינאליס עד 4 מ"מ ניכוי ריריות קל בסינוסים פרה נוזליים ציסטות רטנציוניות קטנות באדנואיד היקף ראש 48.5 ס"מ מתחת לאחוזון 50 בהתאם לגיל ומין קורפוס קלוזום מעט קצת לגיל פרט לכך לא זוהה ממצא חריג אינטרה קרניאלי מודה לך מאד

לידור שלום, במידע שכתבת כאן אין שום דבר מדאיג. הממצאים חסרי משמעות. אני לא מבינה למה הכוונה "קורפוס קלוזום מעט קצת לגיל", אבל זה כנראה גם זה לא מכוון לבעיה ספציפית. חזרו עם התשובה לנוירולוג שהפנה אתכם ל-MRI. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים