רעד בידיים של תינוק....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

12/07/2019 | 16:51 | מאת: דיקלה

שלום, יש לי תאומות בנות 3.5 חודשים, מאז שאני זוכרת אותן יש להן לפעמים רעד בידיים, לא ייחסתי לזה חשיבות בגלל שחשבתי שזה לכול התינוקות ככה, ואז חברה שלי שיש לה ילדה בגיל של הבנות שלי אמרה שזה נראה לה מוזר ולא קרה לבת שלה ככה בחיים... זה קורה להם דיי הרבה, בעיקר כשהן כועסות או עצבניות, קורה להן גם כשהן משועממות, נגיד אני שמה אותן בטרמפולינה בזמן שאני עושה משהו אז זה קןרה להן... אני ממש בלחץ... מה לעשות??

דקלה שלום, בודאי פניתם לרופא הילדים שלכם עם סירטונים המתעדים את הרעד. פעלו לפי המלצותיו. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים