כאבי ראש במשך שנה לילדה בת 12 שלא עוברים אלא מחמירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/07/2019 | 21:41 | מאת: רונה

הבת שלי בת 12 סובלת מעל שנה מכאב ראש רק בצד שמאל באופן קבוע. התחיל בפולסים כמו צירים וכרגע אחרי שנה הכאב בוע מתעצת ונחלש. עשינו בדיקותmri ct. הכל יצא תקין. החשד הוא דלקת עצבית ..התחלנו טיפול בליריקה...אנחנו מטופלים כבר חודש וחצי ולפני וומיים חלה החמרה בכאב...שוב כאבים שמשכחי כאבים לא ממש עוזרים. חוסר במצב רוח. אני חייבת לציין שבעקבות הליריקה היה שיפור משמעותי במצב הרוח וגם עוצמת הכאב פחתה מעט.....השאלה שלי...האם יש כזאת רגרסיה? (זה התחיל בעקבות צביעה של החדר בצבע). אולי אנחנו מפספסים משהו באבחון....אשמח לעזרה...החוסר אונים לעזור לה מקשה.

שלום? כן, שלום. לפי דברייך אני מניחה שנוירולוג או רופא מומחה בכאב איבחן דלקת עיצבית (נויריטיס) ולכן בתך מטופלת בליריקה. אינני יכולה להתייחס לבעיה כי חסרים פרטים רבים, ובודאי שלא לקבוע אם היה פספוס באבחנה. דברו בשבוע הבא עם הרופא שמטפל בבתך ומכיר את כל השתלשלות מחלתה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים