רעד בידיים אצל ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/07/2019 | 21:35 | מאת: אני

שלום, בתי בת 8 אמרה לי שלפני כשבועיים החלה לחוש שאצבעותיה רועדות בזמן שהיא מנסה לבצע פעולות של מווטוריקה עדינה. ביקשתי ממנה לבנות מגדל מחמש אבנים קטנות והבחנתי ברעד משמעותי וחריג באצבעות. אציין שלפני כשנתיים ביצענו MRI ראש עקב תלונות רבות על כאבי ראש והוא היה תקין. מאחר שהתורים לנוירולוג ילדים ארוכים מאוד, אשמח אם תוכלי לומר לי האם לדעתך המצב מצריך בדיקה דחופה או שסביר להמתין בסבלנות לתור בעוד מספר חודשים.

שלום, אני יוצאת מנקודת הנחה שכבר פניתם לרופא הילדים שלכם, שבדק את בתך ושקל אם צריך בדיקות דם או בירור נוסף. אם רופא הילדים כבר בדק אותה והפנה לנוירולוג, לא כדאי לחכות מספר חודשים. הוא יכול לשלוח מייל לנוירולוג בקופת החולים שלכם, ולבקש ממנו להקדים אתה תור לפי מידת הדחיפות. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים