בקשר לתרופה שמקבלת לאפילםסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/06/2019 | 17:55 | מאת: שירה

שלום לך וערב טוב , רציתי לשאול האם כדאי ולשאול את הנירולוג להחליף תרופה למרות שאין התקפים כי ניסיתי חודשיים ולא מתרגלת לתרופה במיוחד לתופעה הכי חמורה של חוסר יציבות לכמה שעות שבקושי יכולה ללכת ממש מעט. שאר התופעות של עייפות , תשישות וטשטוש יכולה להתמודד אבל הראשון כבר קשה לי להתמודד ולא מתייצב אפילו בטיפה למרות שהתרופה שומרת מהתקפים? האם זה הגיוני או לא? לוקחת למיקטל זו תופעה מהשכיחות או מהנדירות?

שלום, כפי שכבר בקשתי מספר פעמים: כן, עלייך לשאול ולהתיעץ עם הנוירולוג שמטפל בך קבוע. שוב, אני מבקשת ממך לא להתיעץ איתי במסגרת הפורום לגבי ניואנסים בטיפול בך. לא מטפלים באפילפסיה בלי להכיר את הפציאנט. אני מקווה שתביני זאת ולא תנסי לקבל תשובות בפורום.

.

09/06/2019 | 11:33 | מאת: שירה

כן זה מתכוונת אק רציתי לדעת אם זו תופעה מוכרת של התרופה ולא שתטפלי בי אם שמעת על תופעה זו ובוודאי שאתיועץ עם הרופא מה ניתן לעשות ?

.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים