הפסקת תרופ לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/04/2019 | 20:58 | מאת: שירלי

רציתי לשאול האם יש מצב שכדאי לנסות להפסיק את התרופה לאפילפסיה. אני כבר 12 שנים נוטלת תרופות. בעבר לפני איזה 6-7 שנים ניסינו להפסיק אולם לאחר ההפסקה כמה חודשים בלי תרופה בדיקת eeg הראתה חזרה של התרפים האם כדאי לנסות שוב להפסיק ? יש לי תור אבל הeeg שעכשיו נעשההרשם בזה תרשים החורג מגדר התקין בהכילו האטה וגם המינון יורד כל הזמן בדם ויש הרגשות לא טובות וסימפטומים שחלקם היו בעבר וחולשות של הגוף כולל הבזקי אור לפעמים וחולדות מה דעתך ברורבשאלך לנירולוג לפני שעושה משהו.

רק הנוירולוג שלך יחליט. תודה? בבקשה.

07/04/2019 | 20:58 | מאת: שירלי

תודה. אבל יש מקרים שכדאימאו סיכוי ליחזור במיוחד שהיה נסיון בעבר וראו שהאפילפסיה חזרה , תודה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים