יד מוטה לתינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/03/2019 | 20:01 | מאת: מיכאל

ביתי בת 3 חודשים פרכסה בימים הראשונים לחייה. לפני חודש הפסקנו להביא לה תרופות, לומינל וקפרה. אולטרסאונד מח מלפני שבוע יצא תקין. החל מאתמול בערב ידה הימנית מוטה ומעט סגורה, התנועתיות שבה לא סימטרית עם תנועות היד השנייה. התינוקת חיונית ואוכלת. בקרנו אצל רופאת הילדים שהמליצה על בדיקת איאיגי ומפגש עם נוירולוג בימים הקרובים. מה יכול להסביר את מה שקורה לה? האם יש משהו נוסף שאנו יכולים לעשות? אציין כי בקופה אין תורים לנוירולוג כלל בימים הקרובים.

מיכאל שלום? שלום. יכולים להיות מספר גורמים לתופעה שתיארת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים